Афваністан

2021-02-15

15 лютого 2021 року 32 річниця з дня виводу радянських військ із Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Із нагоди цієї дати для учнів 2.3,6 класів проведені виховні години «Крізь пекло афганської війни», «Ти вічний біль, Афганістан», «Забули б люди назавжди всі війни, але Героїв не забути нам»
У шкільній бібліотеці оформлено тематичну виставку «Афган – болить в моїй душі», де представлені фотографії, художня література, статті з газет.
Метою заходів було нагадати учням про історичні події афганської війни; виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічних сторінок нашої історії; через поезію і пісню донести до їхніх сердець основну думку: війна - це безумство, це невиправдана жорстокість проти людства. Хвилиною мовчання учні та вчителі вшанували пам'ять про загиблих воїнів на тій жорстокій війні.
Летять, вiдлiтають у вічність роки… Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам’ятi імена воїнiв-афганцiв. Пам’ятайте ветеранів, виявляйте розуміння до тих, хто пройшов через війну, і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках...
Кiлькiсть переглядiв: 58

Коментарi